keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Hyvä mieli

Nyt on levot levätty ja taas oli virtaa salilla. Oliki vuorossa ihana käsi päivä, haukat ja ojentajat.

Ranskalainen punnerrus ja kapea penkki superina 4x12x28
Ojentajalaite 3x15
Push down 3x15x30
Hauislaite 3x15
Hauiskääntö taljassa 3x12x22,5
Hauiskääntö KP 3x15x12,5

Rotaattorilla lopuksi vähän kylkiä jynssäsin 4x15x30 molemmat kyljet.



Tulipahan soittoki töistä että työt alkaa maanantaina. Mahtavaa, jo se oli aikaki. Ei tämä treenaaminen ilmasta ole, aina on nälkä ja aina pitäis syödä. Mutta vihdoinki pääsee raksalle hommiin. Tulee olemaan taas niitä päiviä ku ei millään jaksais salille, mutta aina on ittensä saatava sinne. Sen jälkeen on kuitenki aina hyvä mieli.

2 kommenttia:

  1. Mistäs saat kaiken innon ja motivaation tohon touhuun? :) Itse oon kans alottanut pienoisen treenijakson kesää vasten, mutta tuntuu välillä ettei motivaatio riitä ja päästää itsensä ihan liian helpolla treenauksessa, ärsyttää oikeen naisena et ajattelee itsekin välillä et kun on nainen ja "heiveröinen" niin etteikö pystyis samaan kuin muut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jahas, puhelimella vastasin tähän muttei näköjään lähettäny sitä.. Mitähän mie kirjotin :D

      No mulla itellä kans aikoinaan ollu paljon motivaatio ongelmia, mutta nyt ku sain itteni käymään vähän aikaa säännöllisesti salilla ja alko huomaamaan niitä tuloksia, niin motivaatio ja into lähinnä vaan kasvaa. Kyllä sä varmasti pystyt samaan ku muut, ja parempaanki jos haluat. Se on niin paljon halusta kiinni, itellä nykyään vaikea pitää lepopäiviä ku tekkee mieli vaan treenaamaan koko ajan. Ja mikäs siinä treenatessa, voin paljon paremmin, olen iloisempi ja peilikuvaki alkaa jo miellyttämään. Tyttöystävä kans treenaapi, käy body pumpissa ja mulla on kotona vähän treeni vehkeitä niin tsemppaan aina kovasti ku se treenaa ja sannoopi aina seuraavana päivänä, että miksi laitoit mut treenaamaan niin kovasti ku ihan jumissa :D tyytyväinen vaan. Kaverin kanssa ois kieltämättä paras treenata, ois joku joka tsemppais, ku ei ite välttämättä aina jaksa :p

      Poista