sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

No nyt viimein se jalka päivä!

This got me through my leg workout today. New PB on the squat, from here i will ascend.

Olipa ihana päivä taas salilla, selkä kipu meni eilen jo ohi, onneksi. Jotenki taas hyvä fiilis treenaamiseen. En tiedä johtuuko se uudesta kreatiinista, ja tulihan tuo proteiini säkkikin. Palautunu paremmin ja jaksaa? Ehkäpä, ja kreatiini puskee tehoja irti.. Tiedä häntä, eikä väliä niin kauan ku treeni kulkee! :)

Tuli alkulämpöö otettuu pyörällä ihan jäätävällä teholla

Takareidet maaten 4x12
Takareidet istuen 4x12
Reidenojennus 3x15
Jalkaprässi 3x12
Kyykky 4x12
Pohkeet smithissä 6x15

Gutta love dem squats

Salin jälkeen meinas taas pudota portaissa ku pohkeet oli kunnolla pumpissa. Täytyy hankkia shortsit, jalkapäivinä vois sitten katsella kuinka nuo pienet tekee töitä ja puristella viimiset toistot :D

Friends don’t let friends skip leg day! Legit.

No onneksi ei ole tuommoset rimppakintut, siinä vasta esimerkki tasapainoisesti treenatusta vartalosta. Hyvältä näyttää :D minusta ainaki mukava treenata jalkoja, kyllä siitäki oppii nauttimaan.

Kesäkuntoon 2013 -haaste on käynnistynyt! Onnittelut kaikille jotka ovat päättäneet ottaa itseään niskasta kiinni ja puristaa itsensä kesäkuntoon!  Keskity tämän viikonlopun aikana hyvään ja turvalliseen liikkeiden suoritustekniikkaan. Ei sitten muuta kuin tsemppiä haasteeseen kaikille!

Kesäkuntoon haastekkin on tosiaan alkanut! Siitä vaan pikku hiljaa lähtee nousuun. Ite lähen haastamaan itteni tuolla pro tasolla, viimiset päivät tulee olemaan melko hurjia. Mutta niinhän sen haasteessa täytyykin olla. Tuon haasteen jälkeen pistän itellä 10,000 heilautusta haasteen pystyyn. Elikkäs kahvakuulalla 10 päivän ajan 10x100 heilautusta joka päivä, aika sairaista. Mutta siksihän tätä tehdään, ite tykkään lähteä näihin haasteisiin, koettelemaan itteänsä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti