sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

No pain, no gain

 Chase Your Dreams

Ja näin on taas kolmas päiväs takana, nyt antaa kropalle pari päivää vapaata. Selkä tuli treenattua oikein kunnolla, paras treeni mitä on. Kyllä taas huomaa että pää meinaa antaa periksi ennen kroppaa, ajatukset syrjään ja painaa vielä viimiset toistot.


T-kulmasoutua tuli vedettyä pyramidina
15x25kg
15x35kg
15x45kg
12x55kg
6x65kg
6x75kg
6x65kg
6x55kg
6x45kg
6x35kg
10x25kg

Voi luoja ku puski soija, piti huilia hetki tuon jälkeen. Ei meinannu hengitys enään kulkea. Keuhkot aivan loppu. Sitte jatkoin ihan normaalisti.

Ylätalja 3x12x60
Alatalja 3x12x40
Alasoutu 3x15x70
Selänojentajat superina 4x10x15kg
                                    4x10 ilman painoa

Kyllä tuntuu taas siltä niinku ois jotain tehny, toivottavasti alkais selkään liha tarttuman, tai ylipäätään koko kroppaan.



Tämmösinä päivinä ku tuntuu ettei millään jaksa, niin kyllä craze auttaa. Pahan päivän varalle kaapissa ;)
http://www.fitnesstukku.fi/5/fi/artiklar/craze-239-g


Kyllä toimii, tosin joskus tulee pahaolo. Maku on aika kaamea, on tullu testailtua vaikka mitä että menis paremmin ja nyt löyty ihan kelpo sekotus. Mustaherukka mehu laimentaa aika hyvin tuon hirveän maun. Itellä siis berry lemonade. Hyvän focuksen saa treeniin ja viimiset puristukset.

Ennen olen aina käyttäny kreatiini monohydraattia, mutta nyt kaverin suosituksesta tilasin pyruvaattia
http://www.fitnesstukku.fi/5/fi/artiklar/leader-100-kreatiini-pyruvate-300-g

Maku yllätti ekalla kerralla, kun olin tottunu siihen ettei kreatiini maistu miltään. Oli aika hirvittävän makunen, mutta äkkiäkös kaikkeen tottuu. Siitä hyvä tuote ettei tarvitse tankata, eikä kerää nestettä kehoon. En sitten tiedä olisiko parempi jos saisi sen pari kiloa lisää kun neste sitoutuu lihaksiin. Ja voisi näyttää lihaksetkin suuremmalta. Melko kallista vaan, jatkossa taidan tilata monohydraattia.
http://www.fitnesstukku.fi/5/fi/artiklar/creatine-monohydrate-500-g


Kauheasti menis rahaa nuihin lisäravinteisiin jos niitä alkais ostamaan. En kyllä jatkossa tule tarvimaan muuta kun palautusjuoman, kreatiinin ja aminohapot.

BCAA
http://www.fitnesstukku.fi/5/fi/artiklar/anabolic-bcaa-180-kapselia

Ehdottomasti lähtee mukaan seuraavaan tilaukseen, joka pitäisi tehdä piakkoin. Palautusjuoma pääsi nimittäin loppumaan. Joutuu lappaamaan ruokaa kaksin käsin, että saa tarpeeksi proteiinia.

http://www.fitnesstukku.fi/5/fi/artiklar/recovery-pro

Siinä on minun valintani. Hyvin toimii, hyvän makuinen suklaa ja sisältää aminohappojakin. 1,2dl annoksessa 24g prodee, 25-26g hiilareita. Ei tartte nuita hiilareita ollakkaan enempää, kyllä niitä tulee ruuasta aivan riittävästi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti