keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Pieni mies, isot puheet.



Pitkään jo seuraillu tuon Pohjois-Korean puuhastelua ja iso herra king ping pongia. Tilanne on varmaan sama ku lenkkipolulla pikku chiuahua räpättää kaukaa isolle saksanpaimenkoiralle, mutta mennäänpä lähemmäs että käyppä vähän haistelemassa niin johan olet vaan murisemassa mamman jalkojen takana. Eli kovasti ping pong siellä uhkuu ja puhkuu, mutta sitte ku pitäis jossain vaiheessa toimia, niin tapahtuuko oikeasti mitään? Kyllä nyt P-Korea kusee omaan arkkuunsa. Mess with the best, die like the rest.



Sotahullu, kyllä intti oli hienoa aikaa.. Mutta ei siitä enempää :D



Tännään tuli uus jakso ncis, hyvä sarja, hyvää huumoria. Hyvin pysyny mielenkiinto kaikki 10 tuontantokautta. Illalla sitte kattoa murun kanssa.



Mulla oli ihan joku oikea juttuki mitä mun piti tulla kirjottamaan, mutta ylläri pylläri unohdin ja piti alkaa latelemaan sitte jotain jonnin joutavaa. :D

Tuossa muuten kesäpyörä idea!



Vallan mainio idea :D siitä vaan ilta puuhiksi vähän askartelemaan.

Huomenna olis sitte tiedossa rinta päivä, mutta tänään tuli treenattua ojentajat joten pitäiskö kuitenki ottaa jalat.. Pitää yön yli miettiä :D väliäkös sillä, ei se ole aina niin justiinsa. Ei piä ressata asioilla liikaa, mennä just sillä mikä hyvältä tuntuu. Kunhan treenaat! ;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti