perjantai 26. huhtikuuta 2013

Töit töit töit..

Hirveä kiire töissä ja pitkää päivää täytyy painaa, välillä perään yötöit ja heti aamulla taas ylös.. Aivan loppu, salille ei kerkeä millään, eikä jaksa. Todella rankkaa duunia, kotosalla jaksaa jonku treenin heittää nopeesti ennen suihkua, sitte kauhea syöminen koko illan.. tai mitä siitä jäljellä. Ei ole kyllä minkäänlaista iloa tämmösessä, että teet töitä melkeen koko päivän ja kotona pari tuntia hereillä. Tän keikan jälkeen saa loppua ylityöt tai minä lähen. Ois muutaki elämää ku työt.

Mutta hei jotain hyvääkin. Aika lämpimiä ilmoja ollu, no mutta jotain huonoaki! Olen töissä koko päivän ja en kerkeä nauttimaan auringosta, tai muutenkaan elämästä.. Haluaisin treenaamaan.. Viikonloppuki menee töissä ja vielä maanantai, sen jälkeen viikon vapaat ja tulen treenaamaan ku hullu.



Nyt on jo tietki niin sulat että voi lähteä juoksemaan.. Heti ku vaan kerkeää :p

Huomenna työt alkaa vasta ysiltä, jes. Heti aamusta salille.

Tilasin itelle treenikassinki, vihdoinki..

http://www.fitnesstukku.fi/5/fi/artiklar/bb-trunk-red

Heti ku vähän töitä ollu niin pittää tuhlailla :D ja olla huolimaton, parit parkkisakot jo saannu töissä. Pitäis laittaa vähän reklamaatiota..

No oletteko muuten aivan sekasin Justin Bieberistä? Belipiiparit, ei siinä onhan se nuoreksi jo aivan huipulla, kelpais mullekkin. Ite en syty muustaku all around the world biisistä, duunis alkaa soimaan peltoreista niin meinaa väkisin laittaa tanssijalan liikkeelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti